×

Jubileumsfestival i Fiskevollen musikkbarnehage

Fiskevollen Barnehage feiret sitt tiende år med musikkfestival denne uken. Den årlige begivenheten, som har blitt en hjørnestein i barnehagens pedagogiske plattform leverte nok en gang en rekke imponerende musikalske innslag fra både Måke og Krabbebarn. 

Festivalen ble i år åpnet med begge avdelinger som presenterte årets førskolelåt "noe vi har lurt på". Dette er er en låt som er skrevet av barnehagens førskolegruppe, og produsert av Anders Berg. Låta kan lastes ned der man streamer musikk. Deretter hadde begge avdelinger et utvalg musikalske nummer som ble presentert for foreldrene. Reportoaret som ble vist er et utdrag fra sanger avdelingene har sunget ekstra mye dette vårhalvåret. 

Noen av høydepunktene på festivalen som må trekkes frem, var et blan annet et solonummer av Edith (5) fra Måkene som sang "det kommer en dag i morgen" fra musikalen Annie. Mange lot seg imponere av Edith som stod trygt på scenen og sang med selvtillit. Frej (2) fra Krabbene sang "brannmann sam" til stor jubel fra publikum. 

Den tradisjonsrike roseseremonien ble også holdt for førskolebarna våre. Dalgig leder holdt tale for de sy som skal begynne på Ljan Skole, før barna fikk hver sin rose og en minneplansje med bilder fra deres tid i barnehagen.

Årets overraskelsesnummer var det barnehagelærer Isabella fra Måkene som stod for. Hun spilte to country-låter for barn, foreldre og ansatte og avsluttet årets festival 

Etter vi hadde satt punktum for den musikalske delen av festivalen var det tid for grilling ute på lekeplassen. Foreldre og barn samlet seg rundt grillen for å nyte deilig mat i godt selskap. Været spilte på lag, selv om sola og temperaturen hadde tatt tidlig helg. 

Med nok en vellykket festival bak oss, ser vi allerede frem til neste år. Fiskevollen Barnehages musikkfestival har blitt en tradisjon her i barnehagen og vi gleder oss allerede til neste år!