×

Barna i Fiskevollen samlet inn 5100kr til sykehusklovnene!

Hvert år samler barnehagen inn penger til en veldedig organisasjon som på en eller annen måte jobber for å styrke hverdagen til barn og unge. I år har barna i Fiskevollen musikkbarnehage ønsket å støtte sykehusklovnene med å bringe ekstra glede inn i hverdagen til barn som ellers opplever en tøff sykehushverdag. 

I september lagde barna derfor flott høstkunst som ble solgt til inntekt for den viktige innsatsen sykehusklovnene gjør for å kunne gi verdens beste reseptfrie medisin! Nemmelig humor, latter og glede!

Innsamlingen ble avsluttet den 18.oktober og barnehagen samlet inn hele 5100, som var 2100 kroner mer enn innsamlingsmålet. 

Tusen takk til alle foreldre som møtte på høstfesten den 23.9, kjøpte høstkunst og bidro med en slant til et godt foremål. 

Dette er forøvrig det syvende året på rad barna i Fiskevollen musikkbarnehage bidrar til å gjøre hverdagen bedre for andre barn. Her er organisasjoner vi har støttet opp igjennom:

2015: Voksne for barn

2016: Stine Sofies Stiftelse

2017: Right To Play

2018: Sykehusklovnene 

2019: Barnekreftforeningen

2020: Stine Sofies Stiftelse

2021: Sykehusklovene 

PS! Sykehusklovnene mottar forvørig ingen offentlig finansiering og er helt avhengig av den fantastiske støtten de får fra privatpersoner, organisasjoner og bedrifter.

Du kan lese mer her og har enda mulighet til gi ditt bidrag fra deres hjemmeside