×

Har du husket å svare på Utdanningsdirektoratets foreldreundersøkelse for barnehager?

Fiskevollen Musikkbarnehage ønsker å vite hvordan dere som foreldre og foresatte opplever barnehagen. Derfor gjennomfører vi også i år Utdanningsdirektoratets foreldreundersøkelse for barnehager.

Resultatene fra undersøkelsen er viktige for vårt videre arbeid med å lage en god barnehage. Vi oppfordrer derfor alle foreldre til å svare på undersøkelsen. Det tar omtrent 5 minutter å svare. Svarene dine knyttes ikke til ditt eller ditt barns navn.

Følg lenken du har mottatt i sms eller epost. Dersom du har flere barn i barnehagen, får du en e-post og/ eller sms per barn. Når du trykker på lenken, ser du hvilket barn og hvilken avdeling du svarer for.

Har du spørsmål til undersøkelsen, ta kontakt med styrer eller andre som jobber i barnehagen. Frist for å besvare undersøkelsen er 30. november!

Takk for din deltakelse!